Gelders Service Bedrijf - Dakbedekking

 

Als u het graag droog wilt houden
 

Deze discipline kunnen we eigenlijk splitsen in twee groepen, te weten zinkwerk en dakwerk. In onze goed uitgeruste zinkwerkplaats vervaardigen wij zelf onze goten en deklijsten. Deze vinden hun toepassing zowel in moderne bouwwereld als op monumenten. Naast zink verwerken wij ook koper en lood.

De toepassing van bitumineuze bedekking is niet breed, maar wel gevarieerd. Van het vernieuwen van de dakbedekking op een dakkapel van bijvoorbeeld twee vierkante meter tot een oppervlakte van meer dan duizend vierkante meter. Wij verzorgen het gehele traject, van een dakinspectie, offerte en vernieuwen van de bedekking tot het onderhouden van het dak. 

Naast de traditionele bitumineuze bedekking wordt, afhankelijk van de toepassing gekozen voor EPDM of PVC bedekking. EPDM bedekking kenmerkt zich door duurzaamheid van het materiaal. PVC bedekking resulteert met name voor grotere daken in een voordeliger prijs als gevolg van een eenvoudige verwerking van de materialen.Voorzijde bedrijfspand 002 klein1

 

Gelders Service Bedrijf B.V.

Oude Apeldoornseweg 77
8171 LV Vaassen
Tel. 0578 572615
info@geldersservicebedrijf.nl