Gelders Service Bedrijf - Ons profiel

 

 

Al meer dan veertig jaar allround service

Het Gelders Service Bedrijf is in 1971 opgericht door de heer J. Schoemaker. De werkzaamheden die het bedrijf destijds uitvoerde bestonden voornamelijk uit het onderhouden en aanleggen van luchtverwarmingsinstallaties. In 1978 werd de eerste monteur, een allround loodgieter in dienst genomen. Direct daarna zijn de werkzaamheden uitgebreid met de aanleg en het onderhoud van gas-, water- en rioleringsinstallaties. Tevens werden er dak- en zinkwerkzaamheden uitgevoerd. Onze klanten bevonden zich, met name door het onderhoud van luchtverwarminigsinstallaties door heel Nederland.

In april 1996 heeft Rik Schoemaker het bedrijf van zijn vader overgenomen. In januari 2000 is Geert Schoemaker, tot dan bedrijfsleider medevennoot geworden. Inmiddels zijn er 10 medewerkers in dienst. 

In de loop der jaren zijn de werkgebieden aanzienlijk uitgebreid. Inmiddels kunnen alle technische installaties in zowel woningen als kleine utiliteit worden aangelegd en onderhouden. Voordeel voor de opdrachtgever, zowel particulier als aannemer is één aanspreekpunt voor alle disciplines.

Voorzijde bedrijfspand 002Voorzijde bedrijfspand 002 klein1

 

Gelders Service Bedrijf B.V.

Oude Apeldoornseweg 77
8171 LV Vaassen
Tel. 0578 572615
info@geldersservicebedrijf.nl