Gelders Service Bedrijf - Projecten

 

Met zink verfraaid

Om een gevel te verfraaien is een bloemkozijn aangebracht die voorzien is van zink. De zonwering is in dit geval geïntegreerd in het kozijn. 

Bloemkozijn

 

Woning Vaassen

in het voorjaar hebben wij een nieuwbouw woning op De Pirk in Vaassen opgeleverd. Op deze woning, onder andere voorzien van vloerverwarming en WTW is uiteraard ook een mooie zonnestroominstallatie aangelegd. 

De Bruin Vaassen

 

Brezan Apeldoorn

In samenwerking met Prins Bouw Ermelo hebben wij de eerste van vier bedrijfhallen gerealiseerd aan de Europaweg in Apeldoorn, het nieuwe onderkomen van Brezan Automaterialen. Alle W- en E-installaties voor de realisatie van deze bedrijfsruimte zijn door ons aangelegd. 

Brezan Apeldoorn

 

 

Zonnepanelen

15 zonnepanelen met een globale opbrengt van 3850 kWh per jaar. Deze installatie hebben wij gerealiseerd op een woning in Vaassen. Bij deze installatie is gebruik gemaakt van Solar Edge optimizers zodat men het maximale rendement uit de installatie haalt en tevens alle mogelijkheden voor het monitoren heeft via de PC, een tablet of de smartphone.

Breden Emst1

PV installatie op ons eigen bedrijfspand

In augustus 2014 hebben wij een PV installatie met 40 zonnepanelen ( 10 kWp ) op ons eigen bedrijfspand geïnstalleerd. Via deze link kunt u onze installatie live volgen. 

 

PV installatie GSB 23

 

Kappers Groothandel Apeldoorn

In samenwerking met Aan de Stegge Bedrijfshuisvesting uit Twello is de uitbreiding van Kappers Groothandel Apeldoorn gerealiseerd. Wij verzorgden hier alle installatiewerkzaamheden: verwarming, water- en afvoerleidingen, ventilatie, airconditioning, elektra en data-installatie. De begane grond ( ook het magazijn ) is voorzien van vloerverwarming. Hierdoor is het mogelijk om de immense ruimte ( 11 meter hoog ! ) met zo laag mogelijk energieverbruik te verwarmen, de warmte is immers waar het zijn moet; op de grond. 

Kappers Groothandel Apeldoorn

 

Medisch Centrum en Apotheek Stellendam

Onlangs is de nieuwbouw van Medisch Centrum Stellendam en de uitbreiding / renovatie van Apotheek Stellendam gerealiseerd. Wij verzorgden hier de aanleg van de W-installaties. Het medisch centrum is voorzien van een luchtbehandelingsinstallatie met warmteterugwinning, vloerverwarming en vloerkoeling. In de apotheek is een nieuwe luchtbehandeling met warmteterugwinning geïnstaleerd.  Alle W-installaties zijn gekoppeld aan een gebouwbeheerssysteem.

Stellendam

 

Basisschool 't Mozaiek Vaassen

In 2011 - 2012 is basisschool 't Mozaiek uitgebreid en geheel gerenoveerd. Gelders Service Bedrijf verzorgde hier de aanleg van de W-installaties. Om de goede kwaliteit van het binnenklimaat te kunnen garanderen en vooruit te kijken als het gaat om duurzame energietoepassingen heeft de school gekozen voor een luchtbehandelingsinstallatie met warmteterugwinning. Met name de kwaliteit van de lucht is een enorm pluspunt ten opzichte van de oude situatie. 

mozaiek impressie 21mozaiek impressie 31
 

 

 

 

 

 

Hervormde Kerk Vaassen

Door Bouw- en aannemingsbedrijf Van Laar BV een grootschalige renovatie van de kapconstructie uitgevoerd. Conform de eisen die de Monumentenwacht daaraan stelt zijn door Gelders Service Bedrijf nieuwe koperen goten en hemelwaterafvoeren aangebracht. Een prachtig project in het centrum van Vaassen waarbij wij onze kennis op het gebied van traditioneel verwerken van koper, zink en lood in praktijk hebben gebracht. 

Hervormde Kerk Vaassen 005 klein3

Hervormde Kerk Vaassen 003 klein2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobiliteitscentrum Vaassen

Op een prachtige locatie op bedrijventerrein Eekterveld in Vaassen is Mobiliteitscentrum gevestigd. In samenwerking met Nikkels Bouwbedrijf heeft Gelders Service Bedrijf  naast de diverse loodgieterswerkzaamheden en  sanitair voorzieningen tevens de verwarmingsinstallaties aangelegd. Een mooi project waarbij het realiseren van een goede planning essentieel is.   

 Rotanda De Wilde Vaassen1

 

Korenmolen Heerde

In de oude korenmolen in Heerde is Tot en Met (T/M) gevestigd. In een prachtige omgeving en ambiance worden mogelijkheden geboden voor teambuildings activiteiten, vergaderingen, workshops, expressie- en creatieve activiteiten.  Om het karakter van de oude molen te bewaren was veel inventiviteit nog. Gelders Service Bedrijf heeft de W-installaties ontworpen en aangelegd. Op alle verdieping is vloerverwarming aangelegd  met, als ondersteuning Nivolair plafondluchtverhitters.  

 

Korenmolen 31Korenmolen 12

 

 

 

 

 

 

Korenmolen 21korenmolen 51

 

 

 

 

 

© WEN Kunst Webdesign

Op deze pagina vindt u een een aantal voorbeelden van door ons gerealiseerde projecten. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.Voorzijde bedrijfspand 002 klein1

 

Gelders Service Bedrijf B.V.

Oude Apeldoornseweg 77
8171 LV Vaassen
Tel. 0578 572615
info@geldersservicebedrijf.nl